LuxusSiivoojamme pähkinänkuoressa

 

  • Työskentelemme yksin tai pareittain. Parityössä työ asiakkaidemme kodeissa sujuu aina mukavasti ja myös raskaammat työt hoituvat vaivatta. Työskentelyyn yksin tai pareittain vaikuttaa millainen koti on kyseessä ja millä alueella koti sijaitsee. 
  • Hyvä perehdytys - pohja turvallisuudelle! Uuden työntekijän hyvä perehdytys kestää intensiivisesti kaksi viikkoa. Vielä tämän jälkeen perehdys on edelleen jatkuvaa. Perehdytyksessä pureudutaan turvallisiin työskentelymentelmiin, puhdistuaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. 
  • Alan paras palkka - korjaa jos olemme väärässä! Työntekijämme saavat alan parasta palkkaa, 15 € / työtunti! Tällä sitoutamme työntekijämme työskentelemään meillä pitkään ja asiakkaamme saavat tuttua ja laadukasta palvelua. 
  • Tilaajavastuu - takuu työehtojen noudattamista. Tilaajavastuulain tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja työehtojen noudattamista, me olemme mukana! 
  • Olemme yksityisomisteinen, keskisuuri yritys. Yrittäjillä on pitkä kokemus käytännön työstä ja puhtauspalvelualasta. Yrittäjät ovat vahvasti mukana palvelun kehittämisessä ja tukevat yrityksen kasvua. 

 

LuxusSiivoojamme

Jenny, palveluesimies 

Mira, LuxusSiivooja

Milla, LuxusSiivooja 

Karoliina, LuxusSiivooja

Deba, LuxusSiivooja

Pirjo, LuxusSiivooja

Emmi, LuxusSiivooja 

Janette, LuxusSiivooja